ŞAMPİYONLAR YÜCEL'İ ZİYARET ETTİ

ŞAMPİYONLAR YÜCEL

Bursa Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Şampiyonası'nda birincilik elde eden Altıeylül Ortaokulu küçük kızlar masa tenisi takımı, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel'i makamında ziyaret etti.

 13-14 Ocak Tarihlerinde Bursa Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu okullar arası Küçük Kızlar Masa Tenisi İl birinciliği müsabakalarında bütün maçlarını 3-0’lık skorlarla kazanarak Bursa şampiyonu olan İnegöl Altıeylül Ortaokulu küçük kızlar masa tenisi takımı, okul müdür ve beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Yusuf Şevki Yücel’i makamında ziyaret etti.

 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BURSA’YI TEMSİL EDECEKLER

Ziyaretten ve öğrencilerin başarılarından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Yusuf Şevki Yücel, “Okullar arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Bursa ilini Altıeylül Ortaokulumuz temsil edecek. Bu sonuç bizim için gurur verici, ben kurumum adına öncelikle öğrencilerimiz Azra Sarıkaya, Elif Yılmaz, Elif Aydın ve Beyza Çakır’ı başarılarından ve gayretlerinden dolayı kutluyorum. İnegöl her geçen gün diğer alanlarda olduğu gibi sporda da başarıdan başarıya koşuyor. Ben bu başarıda emeği geçen Altıeylül Ortaokulu Müdürü Mehmet Göksu’ya, beden eğitimi öğretmeni Fatma Doğan’a, İnegöl Gençlik ve spor İlçe müdürlüğü masa tenisi antrenörü İsmail Gümüş’e, İnegöl Belediyespor’a ve İnegöl Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Masa tenisi gençler ve atletizmde de aynı şekilde ilimizi Türkiye şampiyonalarında İnegöl okulları temsil edecek. Diğer branşlarda da müsabakalar devam ediyor ve birkaç branşta daha biz aynı başarıyı göstereceğiz. Sporla akademik başarının birlikte yürüdüğünü gösterdikleri için çocuklarımızı tebrik ediyorum. Buradan tüm velilerimize ve gençlerimize bu yönüyle örnek teşkil ettikleri için tekrar teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin Türkiye Şampiyonası finallerinde başarılı olmalarını ve Türkiye şampiyonu olarak tekrar onları burada gururla ağırlamayı diliyorum” Dedi.

 

Ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektiren İnegöl Altıeylül Ortaokulu küçük kızlar masa tenisi takımı sporcularına İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel tarafından masa tenisi salon ayakkabısı hediye edildi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32